Om ekstern behandling av datamaskinbeskyttelse

Hvis Kaspersky Small Office Security er installert på datamaskiner i organisasjonen din, kan du administrere beskyttelsen av slike datamaskiner eksternt. Datamaskinbeskyttelse kan behandles eksternt via nettstedet for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security.

Sekvensen for å konfigurere fjernstyring av datamaskiner er som følger:

1. Registrering av administratorkontoen via behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security nettsted
  2. Registrering av lisensen for Kaspersky Small Office Security via nettstedet for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security
  3. Koble enheter du vil fjernstyre beskyttelsen for til nettstedet for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security i administratorkontoen

På nettstedet for behandlingskonsoll enfor Kaspersky Small Office Security kan du kjøre følgende oppgaver som er avgjørende for datasikkerhet i organisasjonen din:

Hvis et datamaskinskann startes fra nettstedet for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security, vil Kaspersky Small Office Security behandle objekter som oppdages automatisk, uten at du behøver å gjøre noe. Når et virus eller en annen trussel oppdages, prøver Kaspersky Small Office Security å desinfisere det uten å starte datamaskinen på nytt. Hvis desinfisering uten omstart av datamaskinen er umulig, viser listen over sikkerhetsproblemer på nettstedet for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security en melding om at datamaskinen må startes på nytt for å utføre desinfisering.

Hvis listen over oppdagede objekter på nettstedet for behandlingskonsollen for Kaspersky Small Office Security inneholder mer enn 10 objekter, grupperes de. I slike tilfeller kan de oppdagede objektene kun behandles sammen via nettstedet. De kan ikke undersøkes separat. Hvis du vil vise objektene separat, anbefaler vi at du bruker grensesnittet til programmet som er installert på datamaskinen.